foto

Gerhard Lau

  • nar. 13.1.1926
    Königsberg, Německá říše
  • zem. 25.2.2005 (79 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Die dritte Frau (TV film)
Händel aus Halle (TV film)
1983 Roztomilé hříšnice (TV film)
1981 Spravedliví z Kummerowa
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Oznámení v novinách (TV film)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
Die Ringe aus Zinn (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Karlchen, durchhalten (TV film)
Kein Platz für Teufel (TV film)
Risiko (TV film)
Zásnuby s podmínkou (TV film)
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
Abschied von Gabriele (TV film)
Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
Wenn einer was versprochen hat (TV film)
1975 Mein lieber Mann und ich (TV film)
Mořská panna (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Egmont (TV film)
Rückkehr als Toter (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Scheidungsprozeß (TV film)
1972 Der Regimentskommandeur (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Mein Freund (TV film)
Pygmalion XII (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Erlesenes: Forelle Blau (TV film)
Rote Reiter, Der
1969 Krupp und Krause (TV film)
Sasiedzi
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Staub und Rosen (TV film)
Verschwörung (TV film)
1968 Die entführte Braut (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Tod im Preis inbegriffen (TV film)
1967 Emilia Galotti (TV film)
Laurencia (TV film)
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
1965 Episoden vom Glück (TV film)
Köpfchen, Kamerad (TV film)
Parkstraße 13 (TV film)
Woyzeck
Woyzeck (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande
Negative (TV film)
1962 Die schwarze Galeere
Královské děti
Teufel im Paradies (TV film)
Wind von vorn
1961 Kaution (TV film)
Melodie in A-Moll (TV film)
Sen kapitána Loye
Ärzte
1960 Hatifa
Montserrat (TV film)
Montserrat (TV film)
Schritt für Schritt
1958 Der Lotterieschwede
1957 Klamání až do soudného dne
Spielbank-Affäre
1956 Drei Mädchen im Endspiel
1955 Rauschende Melodien
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy
Leuchtfeuer
Poplach v cirkuse

TV seriály

1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
Lidé z Züderova (TV seriál)
1981 Proklínaná a milovaná (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Anruf kam zu spät (E24)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Handelsrisiko (E21)
Der Fall Valentin Erbsand (E19)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Tajné komando Spree (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Rosenkavalier (E03)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1962 Der graue Chevrolet (divadelní záznam)
1957 Der Keller (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky