foto

Donald R. Rode

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Noc uprchlíků (TV film)
1992 Revolver (TV film)
The Sands of Time (TV film)
1991 Before the Storm (TV film)
The Hit Man (TV film)
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 The Lookalike (TV film)
1989 Muž v hnědém obleku (TV film)
Nejtajnější agent (TV film)
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
Vražda o třech dějstvích (TV film)
Věrný obraz ďábla (TV film)
1984 Tank
Time Bomb (TV film)
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
Money on the Side (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Swan Song (TV film)
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Dummy (TV film)
1978 Odvaha a vášeň (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
1975 Kate McShane (TV film)
1974 Night Games (TV film)
1973 Magician, The (TV film)
1971 Assault on the Wayne (TV film)
Bus Is Coming, The
1970 Quarantined (TV film)
Weekend of Terror (TV film)
1969 Silent Gun, The (TV film)
Young Lawyers, The (TV film)

TV seriály

1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1984 Legmen (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1980 Šogun (TV seriál)
1978 Pearl Harbor (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1969 Mission: Impossible (TV seriál)
The Controllers: Part 1 (S04E03)
Star Trek (TV seriál)
Vetřelec v mém těle (S03E24)
Rekviem za Metuzaléma (S03E21)
Světla Zetaru (S03E18)
další epizody (4)
1968 Star Trek (TV seriál)
Den míru (S03E11)
Empatik (S03E08)
A děti půjdou v čele (S03E05)
další epizody (8)
1967 Star Trek (TV seriál)
Smrtící roky (S02E11)
Stroj zkázy (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky