foto

Mark Sayer-Wade

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Oil Storm (TV film)
2003 Bestie
Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
2002 Dokonalý pár (TV film)
1999 Kriminál

Dokumentární

2010 Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
2005 Útok na Londýn (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace