Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (154)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak to Steven nakonec dokázal, ale musel to být asi ukrutná dřina, vždyť shodit dobrejch 40 kg nebude nic lehkýho, ale povedlo se a tak se konečně nemusíme dívat na kouli v županu, ale jen na opuchlej květák v kimonu. A tim se zvednul i muj dojem z filmu, ale musí se nechat, že až na opět totálně trapnej a ubohej děj se film docela poved, spousta soubojů, stříleček a dokonce se tady objevil i bulletime a kupodivu vypadal docela slušně, ale zase na druhou stranu koukat na nemotornýho Seagala v jednom záběru a v druhým vidět neskutečně rychlýho "Seagala" jak skáč dva metry do vzduchu a dělá neskutéčný kopy je docela síla, ale zase se musí nechat, že některý lehčí tríčky kdy se daj využívat jen ruce zvládnul sám, ale zase nesměly být moc rychlý, to pak byl zase radši záběr ze zadu nebo z dálky. Ale v porovnání se současnou tvorbou Stevena Seagala je tohle jeden z vůbec nejlepších filmů a totální úspěch ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako tak na teba pozerám, čím ťa otecko urobil, tým si aj zostal.“ Bola to zvláštna náhoda, ale Beštiu som videl len pár minút po 96 hodinách s Liamom Neesonom. Oba filmy boli teoreticky o tom istom (drsnému mužovi s tajomnou minulosťou unesú dcéru a on ju ide nemilosrdne hľadať do cudzej krajiny a všetkých, okrem nej, pozabíja). Prakticky bol však kvalitatívny rozdiel priepastný. Napriek tomu Beštia nie je zase až taká zlá, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Vidno, že tvorcovia mali aspoň pár šupiek dolárov, akcia je relatívne uchádzajúca a dokonca scenár pôsobí dojmom, že ho nepísal úplne opitý feťák. Potešia občasné drsné hlášky („Ako ku*va si sa mi páčil viac.“), samozrejme porovnať s Nicom či  s Prepadnutím v Pacifiku sa to nedá. ()

Reklama

kamil0606 

všechny recenze uživatele

Uz som zvyknuty ze Seagal je nezranitelny ale toto bolo moc ... Seagal nikdy neprebija a s 1 pistolou a 1 zasobnikom vyzabija 10 ludi a do kazdeho nasije tak 4 gulky ... Potom aby toho nebolo malo tak mecom roztne letiaci sip pod dlzke a jeho kamos mnich vyzabija s 1 samopalom tez bez prebijania asi stovku plno ozbrojencov a schyta 1 smrtelnu gulku ... Neskutocne trapny namet , Steven Seagal a este do toho zapojene vodoo tak to uz je moc... ale stale to nie je to najhorsie od Seagala ... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr. Jednadvacátý století a Steven Seagal nejdou vůbec dohromady. Veškerý jeho filmy můžeme v klidu házet do jednoho pytle s nášivkou "Pozor, nebezpečnej odpad, zn. pukavec Steven". Bestie je jedna světlá vyjímka, která z toho pytle lehce nakukuje ven, ale opravdu jen nakukuje. Sádlo Seagal umí tancovat a pařit kolem šikmookých žlutých těl téměř jako kdysi dokonale, odhazuje každýho 10 metrů daleko a dokonce občas i kopne někoho do kulí... Škoda jen, že si pro tyto scénky nenašel někoho stejně vypasenýho, pač ty záběry chvílema na tlustýho Stevena a chvílema hubenýho dvojníka byly opravdu komický, nemluvě o soubojích kde "Stevenovi" chyběla hlava. Nicméně mám Seagala pořád rád a 86 minut se s ním v pohodičce zabít dá... 50% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak je to napínavé od začáktu do konce. Akce tu je neuvěřitelné množství, ikdyž abych pravdu řekl, tak je ta akce někdy fakt přehnaná. Seagal střílí jakou dobu pustolí a že by nabíjel ? Je toho víc, třeba střílení z luku a Seagal šípy zruší kulkama s pistole. No nic, jianč tomu filmu nemám moc co vytknout. Ještě se mi moc nelíbí ty čarodějné - mnižské prvky filmu. 84% = **** ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama