foto

Vera Bachankova

  • nar. 8.6.1989 (30 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vot eto ljubov!
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2010 Elizium

TV seriály

2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky