foto

Robert Nadder

  • nar. 15.2.1935
    Yonkers, New York, USA
  • zem. 13.12.1995 (60 let)
    Atherton, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Když skončí večírek
1991 Sproštěn viny
1988 Navěky svoji?
1987 Vzdávám se
1984 Micki + Maude
1982 Dělej, co umíš (TV film)
1979 Love at First Bite
Two Worlds of Jennie Logan, The (TV film)
Žena v ringu
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
1974 Foxy Brownová
Great Ice Rip-Off, The (TV film)

TV seriály

1991 Sisters (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace