Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní reportér a moderátor Rob Salinger, za jehož ztvárnění obdržel americký herec Dudley Moore Zlatý glóbus, už nějaký ten čas touží po dětech. Nebo alespoň po dítěti. Představa drkotání s kočárkem po ulici ho láká víc než cokoli jiného. Naneštěstí jeho kariérou posedlá manželka Micki nechce o mateřství ani slyšet. A tato situace může vyústit pouze v jediné - v románek se svůdnou cellistkou Maude, ze kterého se velmi záhy vyklube těhotenství. Překvapeného Roba ale čeká ještě více šoků. Záhy totiž za svým mužem přichází Micki s novinkou - i ona je těhotná. A Robovi je náhle jasné, že tady končí veškerá legrace. Obě ženy totiž miluje stejně. A nepochybně bude stejně milovat i oba své potomky. Takže aby se kruh uzavřel, nedá se udělat nic jiného než vzít si i Maude. Pravda, v souladu se zákonem to příliš není. Ale všechno se dá jistě nějak ututlat, pokud se ženy nedozvědí jedna o druhé. Otázka ovšem zní, jak dlouho dokáže podobnou existenci vydržet sám bigamista. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

vancho 

všechny recenze uživatele

Nápad vtipný, ale realizácia pokuľhávala. Je známe, že jeden muž vie milovať dve ženy naraz a to nielen v polohe sexu, ale hlavný predstaviteľ akosi nedorástol na úlohu, aj scenár trochu trpel americkou povrchnosťou, ale niektoré miesta boli naozaj dobré. Obidve herečky zahrali solídne a film sa dá pozrieť až do konca. Bigamia aj polygamia môžu zrejme fungovať (aj pri vývoji ľudstva fungovali), ale zrejme všetci zainteresovaní s tým musia súhlasiť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ježišmarja jak mě tahle komedie štvala. Štvaly mě všechny role, co se ve filmu objevily. Hlavní herec byl hrozně povrchní, herečky neskutečně tupý. Nápad svým způsobem zajímavý, ale zpracování uplně úděsné. Ke komedii to mělo hrozně daleko a spíše jsem si řikal, kdy už to utrpení skončí. Takhle mi to akorát dokázalo, že ne každá komedie z Ameriky, která je osmdesátková a svítí tady červeně, je dobrá. Nutno dodat, že i ten starobylý český dabing, který jindy vyvyšuju, mě tady otravoval snad ještě víc než samotný herec. Bylo toho hodně, znova bych to už asi nepřežil. Nehledě na to, že se ten film tváří tak trošku francouzky. Zbrklost, námět, všecko kolem toho...ale vůbec to nefunguje. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama