foto

Jenny Neumann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Chladnokrevné komando
1985 Stitches
1983 Off the Wall
V (TV film)
1982 Můj oblíbený rok
1981 Pekelná noc
1980 Nightmares
Poslední manželství v Americe
1979 Opičí milenka
Swim Team
1977 The Girl in the Empty Grave (TV film)

TV seriály

1984 Empire (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S01E11)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky