foto

Phyllis Newman

  • nar. 19.3.1933
    Jersey City, New Jersey, USA
  • zem. 15.9.2019 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Lidská skvrna
2000 Just for the Time Being
Osud tomu chtěl
1999 Ryba ve vaně
1998 Dražší než rubíny
1997 Kosmetička a zvíře
1994 Italské námluvy
1991 Saying Kaddish
1987 Figurína
1977 Secret Space, A
1972 To Find a Man
1968 Bye Bye Braverman
1967 Naked Witch, The
1958 Let's Rock
1956 The Vagabond King
1955 Piknik

TV seriály

2004 The Jury (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
1990 thirtysomething (TV seriál)
Photo Opportunity (S04E07)
Fathers and Lovers (S03E15)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Be a Good Girl (S02E15)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Star Stage (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lipstick & Dynamite, Piss & Vinegar: The First Ladies of Wrestling (TV film) - a.z.
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There

Host

TV pořady

1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 He Said, She Said (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 The Face Is Familiar (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1950 The Bob Hope Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky