foto

Bill Ross

  • nar. 28.1.1915
    Pennsylvania, USA
  • zem. 3.9.1995 (80 let)
    Kern County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Ostrov mrtvého muže (TV film)
1978 Rainbow (TV film)

TV seriály

1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
Smrtící korunka (S09E05)
další epizody (6)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
Velké podvody (S08E04)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Roller Boogie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace