foto

Jay Scherberth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Žena, která milovala Elvise (TV film)
1992 Red Dwarf (TV film)
1987 Roman Holiday (TV film)

TV seriály

2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje závislost (S01E14)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj soukromý Ježíš (S01E11)
Moje chyba (S01E06)
Moje babča (S01E04)
další epizody (4)
1998 Jesse (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
Mr. Rhodes (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zmatek na radnici (S01E01)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
Nepřišel (S08E22)
další epizody (13)
1994 Přátelé (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Další štace (S08E07)
Nejlepší kamarádi (S07E21)
Když holky závidí (S07E20)
další epizody (8)
1993 Living Single (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Dokonalý pár (S07E13)
Rozdělte dvojčata (S07E12)
Zloděj kol (S07E11)
další epizody (8)
1991 Parťáci (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
Velké podvody (S08E04)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
další epizody (4)
1987 Max Headroom (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Leo & Liz in Beverly Hills (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Svět podle Trumba (S01E06)
1984 E/R (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace