foto

John T. Dugan

  • nar. 11.10.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.12.1994 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Cops and Robin (TV film)
1969 Shark!

TV seriály

1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rozhodující zápas (S02E03)
1971 Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Návrat k zítřku (S02E22)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace