foto

Oleg Černov

  • nar. 23.6.1965 (55 let)
    Prokopjevsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dezhurstvo
2010 Ključ Salamandry
2008 Žena v Berlíně

TV seriály

2019 Dětěktiv na million (TV seriál)
Pustyňa (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Žemčužina iz kosmosa (E20)
Verbovščik (E19)
Grjaznaja bomba (E18)
další epizody (20)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
Iskopajemyj (E09)
Čužije sredi svoich (E08)
další epizody (10)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Podstavnoje lico (S03E10)
Česť semi (S03E09)
Něvezučaja něvesta (S03E08)
další epizody (10)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
Strojka veka (S03E15)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
další epizody (16)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Bitva za "Arsenal" (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
Zvonok (S02E13)
další epizody (15)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
Živaja voda (S02E28)
Strašnoje zelje (S02E27)
další epizody (21)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Letnij lager (S02E30)
další epizody (42)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Smertělnyje opyty (S01E09)
Sekretnaja missija (S01E01)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Posledňaja oseň (S01E12)
Čjornyj čelovek (S01E11)
Kljatva (S01E10)
další epizody (12)
Sklifosovskij (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Propavšij (S02E04)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnyj gruz (S05E32)
Epiděmija (S05E31)
Družestvennyj vizit (S05E30)
další epizody (32)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
Pereprava (S04E31)
More stracha (S04E30)
další epizody (32)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Vyživšij (S01E01)
Russkij dubl (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Černyj dajver (S03E16)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
Mirskije chlopoty (S03E14)
další epizody (16)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pochiščenije (S02E16)
Pogruženije v nědra (S02E15)
Morskoje čudovišče (S02E14)
další epizody (16)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (11)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Gluchar (S02E04)
2005 Brežněv (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Labirinty razuma (TV seriál)
Kopiist (E06)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
Čudovišče poněvole (S01E11)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
další epizody (12)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (6)
2004 Na viraže (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Tabletki ot žadnosti (S02E04)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Isčezajuščij vid (S05E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jego zvali ně Nikita (S06E06)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
Ženskij roman (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakazčik (S02E01)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Sled bumeranga (S02E03)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sdělka (S03E02)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dobraja pamjať (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky