foto

Darja Jurgens

  • nar. 20.1.1968 (51 let)
    Tomsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ničej
2016 Tak postupajet ženščina (TV film)
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2005 Italjaněc
2000 Brat 2
1998 O zrůdách a lidech

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Žemčužina iz kosmosa (E20)
Verbovščik (E19)
Grjaznaja bomba (E18)
další epizody (20)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
Iskopajemyj (E09)
Čužije sredi svoich (E08)
další epizody (10)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
Strojka veka (S03E15)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
další epizody (16)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Krajnij čas (S02E04)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
Živaja voda (S02E28)
Strašnoje zelje (S02E27)
další epizody (21)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Mjortvyj gorod (S02E31)
Letnij lager (S02E30)
další epizody (43)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Probužděnije (S01E12)
Zov predkov (S01E08)
Barer (S01E07)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Bejker Strit, 221b (E01)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lovuška (S07E03)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Angel-Chranitěl (S02E01)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnyj gruz (S05E32)
Epiděmija (S05E31)
Družestvennyj vizit (S05E30)
další epizody (32)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
Pereprava (S04E31)
More stracha (S04E30)
další epizody (32)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Okončatělnoje rešenije (S01E03)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Černyj dajver (S03E16)
Zanimatelnaja geologija (S03E15)
Mirskije chlopoty (S03E14)
další epizody (16)
Kamenskaja (TV seriál)
Posmertnyj obraz (S05E04)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pochiščenije (S02E16)
Pogruženije v nědra (S02E15)
Morskoje čudovišče (S02E14)
další epizody (16)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S08E02)
Episode 1 (S08E01)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Otpusk na Černom more (S01E12)
Čudovišče poněvole (S01E11)
Krovavyj sled "Marijengofa" (S01E10)
další epizody (12)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 3 (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dolgo i sčastlivo (S04E11)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Inferno (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky