foto

Douglas Blackwell

  • nar. 17.5.1924
    Gloucester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.10.2009 (85 let)
    Victoria, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ferdydurke
Robin Hood: Král zbojníků
1971 Rillington Place č.10
1969 Spy Killer, The (TV film)
1968 Mighty Jack (TV film)
The Big Switch
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1964 The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1962 A Prize of Arms
1958 I Was Monty's Double
1957 Young Chippie (TV film)
1956 It's a Wonderful World
Vojáci
1952 Hunted

TV seriály

1983 By the Sword Divided (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1979 Noah's Castle (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1951 Treasure Island (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace