foto

Bill Allen

  • nar. 7.11.1962 (58 let)
    Wichita, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Heroes of Dirt
2011 Monsterpiece Theatre Volume 1
2010 Quiet Ones, The
Vigilante, The
2009 Bratři
Můj milý, můj drahý
2008 Zločinec
2007 Have Dreams, Will Travel
2006 Astronaut
1998 Wishbone's Dog Days of the West (TV film)
1994 Město Siouxů
Nebezpečný dotek
1991 Hard Time Romance
1989 Narozen 4. července
1988 A Stoning in Fulham County (TV film)
1986 Rad
1983 Streamers
1980 Nightkill
1977 The Ransom

TV seriály

2008 Perníkový táta (TV seriál)
Šedá hmota (S01E05)
2005 Wildfire (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
The Game (E10)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Osobní přitažlivost (S01E02)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky