foto

Angela Blake

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prezidentské volby (TV film)
2011 Za tabulí (TV film)

TV seriály

2010 Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)

Dokumentární

2012 Osudová setkání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace