foto

Ricardo Andres

  • nar. 6.10.1950
    California, USA
  • zem. 1.11.2015 (65 let)
    San Tan Valley, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Ridiculous 6
2014 Coyote Requiem
2013 Camp 139
2012 Avengers
Goats
Na cestě
Queens of Country
2011 Malý špinavý trik
2010 King's Man
2006 Odvrácená strana Jericha
2005 Její případ
1996 Věznice Andersonville (TV film)

TV seriály

2014 Noční směna (TV seriál)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace