foto

Jevgenij Sacharov

  • nar. 4.11.1987 (31 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)
2014 Dubrovskij
Vypusknoj
2012 Ocelový motýlek
2011 Jolki 2
Sakurový džem
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Otdamsja v chorošije ruki
2008 Realnyj papa

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Staršaja žena (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
Mama po kontraktu (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Tolko dlja belych (E08)
2008 Baťuška (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Profilaktika (S07E10)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Znak suďby (S04E01)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Trup iz zooparka (S03E05)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Isporčennyj tělefon (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace