foto

James Glennon

  • nar. 29.8.1942
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 19.10.2006 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Room 10
2005 Zmražená pojistka
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
Pozor, hodný pes!
Svět podle Lelanda
2002 O Schmidtovi
Válka surfařů
Zamilovaná do vraha
2001 Blondýnka (TV film)
Madison
Zapadákov
2000 Na jih od nebe, na západ od pekla
V roli Mony Lisy
1999 Kdo s koho
Kurýr
1998 Úspěšné zmizení (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
Sex v L.A. (TV film)
Svatba za všechny prachy
Two Voices (TV film)
1996 Invader
Jakeovy ženy (TV film)
Má nejlepší přítelkyně (TV film)
Měsíc nad pouští
Občanka Ruth
Studentka na telefon (TV film)
1995 Mrs. Munck
1994 A Part of the Family (TV film)
Soudkyně v pokušení
The Corpse Had a Familiar Face (TV film)
Untamed Love (TV film)
1993 Angel Falls (TV film)
Laurel Avenue (TV film)
Zmizení Nory (TV film)
1992 Lounge People, The
Matkou za každou cenu (TV film)
Soukromý případ (TV film)
1991 Rozhodnutí
Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 Bouřící Portoriko
1988 Lemon Sky (TV film)
Time of Destiny, A
1986 Malý navigátor
One More Saturday Night
1985 Lichotky
Můj příliš hříšný život (TV film)
1984 Boj na řece
Last of the Great Survivors (TV film)
Second Sight: A Love Story (TV film)
The Wild Life
1983 El Norte
Prisoners

TV seriály

2007 Velká láska (TV seriál)
Náprava škod (S02E01)
2006 Velká láska (TV seriál)
Poslední vůle (S01E11)
Oslava pro Betty (S01E09)
Vyklizení (S01E07)
další epizody (7)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Neustálé pulzování (S03E10)
Leviathan se usmívá (S03E08)
další epizody (6)
2005 Deadwood (TV seriál)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
Pošetilost (S02E08)
E. B. byl opomenut (S02E07)
další epizody (8)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pan Wu (S01E10)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
další epizody (5)
2003 Carnivale (TV seriál)
Den smrti (S01E11)
Nespavost (S01E09)
Řeka (S01E07)
další epizody (6)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
H. Con-172 (S03E10)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)

Dokumentární

1995 Edgar Allan Poe: Terror of the Soul (TV film)
1977 Jaws of Death

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky