foto

Milena Suszyńska

  • nar. 8.1.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2014 Bohové
Dzień dobry, kocham cię!
Warsaw by Night
2011 Wojna żeńsko-męska
2008 Ego

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Tytan (S03E12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S08E09)
Episode 7 (S08E07)
Episode 6 (S08E06)
další epizody (4)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Będzie dobrze? (S04E02)
Mam cię (S03E13)
Wreszcie razem (S03E11)
další epizody (5)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (5)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
2012 Galeria (TV seriál)
Piąty stadion (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 Agentki (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace