foto

Milena Suszyńska

  • nar. 8.1.1986 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podatek od miłości
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2014 Bohové
Dzień dobry, kocham cię!
Warsaw by Night
2011 Wojna żeńsko-męska
2008 Ego

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Portret podwójny (S06E08)
Szach i mat (S06E06)
Joker (S06E05)
další epizody (5)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
Tytan (S03E12)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S08E09)
Episode 7 (S08E07)
Episode 6 (S08E06)
další epizody (4)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Będzie dobrze? (S04E02)
Mam cię (S03E13)
Wreszcie razem (S03E11)
další epizody (5)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (5)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnica lekarska (S08E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przemiana (S15E03)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Zakaz palenia (E03)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
Episode 2 (S05E02)
Episode 1 (S05E01)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 5 (S05E05)
Episode 1 (S05E01)
2012 Galeria (TV seriál)
Piąty stadion (TV seriál)
Reguły gry (TV seriál)
Winda do nieba (E13)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
2011 Rodzinka.pl (TV seriál)
Opiekunki (S01E02)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spływ (S04E11)
2008 Agentki (TV seriál)
Pogromcy duchów czyli Kazamaty (E04)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S15E12)
Episode 11 (S15E11)
Episode 10 (S15E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky