foto

Zdeněk Zdeněk

  • nar. 16.1.1960 (60 let)
    Karlovy Vary, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Pat a Mat: Kutilské trampoty
2018 Pat a Mat znovu v akci
Pat a Mat: Zimní radovánky
2016 The Touch (studentský film)
2006 Byla 3x jedna princezna
2003 Čapí film (studentský film)
2002 Mechanika (studentský film)
1998 O zámku v podzemí (TV film)

TV seriály

2012 Bílá paní na hlídání (TV seriál)
2011 Kočka Linda, poklad rodiny (TV seriál)
Králík Fiala (TV seriál)
2007 Gogo a Figi (TV seriál)
2003 Čtyři uši na mezi (TV seriál)
2000 Broučkova rodina (TV seriál)
1998 Broučci: Dobrodružství na pasece (TV seriál)
Lískulka (TV seriál)
1997 O kohútikovi a sliepočke (TV seriál)
1993 Pozor, bonbón (TV seriál)

Dokumentární

2000 Zpověď Ungelt

TV pořady

2017 Bankovkovi (TV pořad)
2007 Alotria Michala Nesvadby (TV pořad)

Divadelní záznam

2011 Král je panna (divadelní záznam)
2006 Na ocet (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Volná noha

Dokumentární

1994 Autoportrét Jana Schmida: Já a Ypsilonka (TV film)

Host

TV pořady

2004 Klobouček (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky