foto

Ian Davidson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
French Fields (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Svatba s Edith (S05E24)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Assaulted Nuts (TV seriál)
1981 Sorry! (TV seriál)
1971 Dave Allen at Large (TV seriál)

Dokumentární

2003 Christmas Night with the Stars (TV film)

TV pořady

2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1970 Kenneth Williams Show, The (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1971 Keep It in the Family (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
1967 Do Not Adjust Your Set (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1973 Sir Yellow (TV seriál)
1971 Keep It in the Family (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Frost on Sunday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace