foto

Robert Van Scoyk

  • nar. 13.1.1928
    Dayton, Ohio, USA
  • zem. 26.8.2002 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 If I Had a Million (TV film)
1968 Kiss Me Kate (TV film)

TV seriály

1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v oáze (S01E21)
1984 Mama Malone (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždila Jessica? (S01E04)
1983 Baby Makes Five (TV seriál)
Trauma Center (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The MacKenzies of Paradise Cove (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1977 Rafferty (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1954 The Imogene Coca Show (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace