foto

Heidi Mahler

  • nar. 31.1.1944 (75 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ohnsorg Theater - Frühstück bei Kellermanns (divadelní záznam)
Ruce pryč od Mississippi
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
Ohnsorg Theater - Das Hörrohr (divadelní záznam)
2005 Ohnsorg Theater - Pension Schöller (divadelní záznam)
2004 Die Albertis (TV film)
Ohnsorg Theater - Thea Witt macht nicht mit (divadelní záznam)
2002 Ohnsorg Theater - Eine gute Partie (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Bett und Frühstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Ein Hansen zuviel (divadelní záznam)
1992 Mutter und Söhne (TV film)
1989 Ohnsorg Theater - Ein Mann ist kein Mann (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
1984 Michael Kramer (TV film)
1983 Ohnsorg Theater - Der Lorbeerkranz (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hamburger Bier (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Männer sind auch nur Menschen (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Lotte spielt Lotto (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Willems Vermächtnis (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die Venus von Müggensack (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mudder Mews (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Rum aus Jamaika (divadelní záznam)
1976 Ohnsorg Theater - Die Chefin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Frauen an Bord (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Der Weiberhof (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter Griepsch mischt mit (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Für die Katz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Michel und Michaela (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Rund um Kap Hoorn (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Funkenpuster (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Dreier-Quartett (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hoppla, nu kommt Hannes (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Zwei Engel (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Mensch sein muß der Mensch (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Trautes Heim (divadelní záznam)
1969 Hamburg ahoi! - Shantys, Seemannslieder und Humor (TV film)
Klein Erna auf dem Jungfernstieg
Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schneider Nörig (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
Otto und die nackte Welle
1967 Ohnsorg Theater - Der Winkeladvokat (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hein Butendörp sein Bestmann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Und oben wohnen Engels (divadelní záznam)
1966 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Nichts gegen die Frauen (divadelní záznam)
1965 Ohnsorg Theater - Das schlechte Gewissen (divadelní záznam)
1957 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
1955 Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein Abend für... (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky