foto

Heidi Kabel

  • nar. 27.8.1914
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 15.6.2010 (95 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ruce pryč od Mississippi
1997 Mein ehrlicher Tag (TV film)
1995 Die Brandstiftung (TV film)
Theaterdonner (TV film)
1992 Mutter und Söhne (TV film)
1979 Aktion Abendsonne (TV film)
Noch 'ne Oper (TV film)
1973 Der Pechpilz (TV film)
1972 Grün ist die Heide
1971 Scala heute - Revue mit neuen Bildern und alten Erinnerungen (TV film)
Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf
1969 Ehepaar sucht gleichgesinntes
Klein Erna auf dem Jungfernstieg
1968 Otto und die nackte Welle
1964 Schwarzer Peter (TV film)
1961 Berliner in Hamburg, Ein (TV film)
1960 Wenn die Heide blüht
1958 Mädchen mit den Katzenaugen, Das
1955 Verlorene Söhne (TV film)
1938 Mädchen geht an Land, Ein

TV seriály

1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1996 Die Ohnsorgs (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
1988 Kasse bitte! (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Pleitegeier (S01E208)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
Tiere und Menschen (TV seriál)
1982 Das kann ja heiter werden (TV seriál)
1977 Kabillowitsch (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1972 Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
1971 Hei-Wi-Tip-Top (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

2002 NWDR-Rolle, Die (TV film)
1999 Der große Helga Feddersen Abend: Die Wanne ist voll (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1998 Ohnsorg Theater - Frau Sperlings Raritätenladen – Bilder machen Leute (divadelní záznam)
1995 Ohnsorg Theater - Der Bürgermeisterstuhl (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Manda Voss wird 106 (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Ein Mann ist kein Mann (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
1986 Ohnsorg Theater - Der Trauschein (divadelní záznam)
1985 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
1984 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Oh, diese Eltern! (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Der Lorbeerkranz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Schneider Nörig (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Kollege Generaldirektor (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Lotte spielt Lotto (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Wenn du Geld hast (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Willems Vermächtnis (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Die Venus von Müggensack (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mudder Mews (divadelní záznam)
1976 Ohnsorg Theater - Die Chefin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Frauen an Bord (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1975 Ohnsorg Theater - Der Weiberhof (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter Griepsch mischt mit (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Der schönste Mann der Reeperbahn (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Für die Katz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Rund um Kap Hoorn (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vier Frauen um Kray (divadelní záznam)
1972 Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Dreier-Quartett (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Zwei Engel (divadelní záznam)
1971 Ohnsorg Theater - Der möblierte Herr (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mein Mann, der fährt zur See (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Trautes Heim (divadelní záznam)
1969 Ohnsorg Theater - Der Bürgermeisterstuhl (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schneider Nörig (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die lieben Verwandten (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1967 Ohnsorg Theater - Der Winkeladvokat (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Hein Butendörp sein Bestmann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Peter Pink (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Und oben wohnen Engels (divadelní záznam)
1966 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Nichts gegen die Frauen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
1965 Ohnsorg Theater - Das schlechte Gewissen (divadelní záznam)
1964 Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin oder Die Welt will betrogen sein (divadelní záznam)
1963 Ohnsorg Theater - Liebe Verwandtschaft (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mutter steht ihren Mann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vater Philipp (divadelní záznam)
1962 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Bürgermeisterstuhl (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
1961 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
1959 Mensch sein muß der Mensch (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1958 Ohnsorg Theater - Cowboys, Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
1957 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
1955 Ohnsorg Theater - Das Herrschaftskind (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1994 Alfredissimo! - Kochen mit Bio (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1975 Treffpunkt Herz (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1973 Peters Bastelstunde (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Disco (TV pořad)
Tanz-Café (TV pořad)
1970 Drei mal neun (TV pořad)
Mensch bleiben, sagt Tegtmeier (TV pořad)
Spaß durch 2 (TV pořad)
ZDF Werkstatt (TV pořad)
1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Goldene Schuß, Der (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky