foto

Matthias Deutelmoser

  • nar. 19.5.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Am Kreuzweg (TV film)
Another Fucking...
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
Mein Leben im Off
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
2009 Ellas Geheimnis (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Elsas Geburtstag (studentský film)
2005 Männer am Meer
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
2002 Morgen

TV seriály

2017 Triple Ex (TV seriál)
2014 Knallerfrauen (TV seriál)
Einen Moment bitte! (S03E08)
Trick 17 (S03E07)
Verzwickte Situationen (S03E06)
další epizody (8)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mundtot (S13E06)
2012 Knallerfrauen (TV seriál)
Best Of (S01E09)
Gemeine Mütter (S01E08)
Wunder der Technik (S01E07)
další epizody (8)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Callgirl (S08E09)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der schöne Mann (S09E02)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Auf Nummer sicher? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky