foto

Melody Patterson

  • nar. 16.4.1949
    Inglewood, California, USA
  • zem. 20.8.2015 (66 let)
    Hollister, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Immortalizer, The
1973 Harrad Experiment, The
1971 Blood and Lace
1969 Cycle Savages, The
1968 Angry Breed, The
1963 Bye Bye Birdie

TV seriály

1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
1964 Wendy and Me (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky