foto

Anders Matthesen

  • nar. 6.7.1975 (44 let)
    Østerbro, Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Terkel má problém - rozhlasová hra

Herecká filmografie

Filmy

2019 Falešně
2018 Ternet Ninja
2013 Det grå guld
2009 Sorte kugler
2006 Čistá srdce
2004 Terkel má problém

TV seriály

2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2017 Den anden side

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ternet Ninja
2009 Sorte kugler

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ternet Ninja
2009 Sorte kugler

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace