foto

Maxl Graf

  • nar. 25.9.1933
    Mnichov, Bayern, Německá říše
  • zem. 18.3.1996 (62 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Tipfehler (TV film)
1979 ...mit besten Empfehlungen (TV film)
1978 Die blaue Maus
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Rubens' letzte Runde (TV film)
1972 Die Glückspirale (TV film)
1968 Meine Frau, die Philosophin (TV film)
Pension Schöller (TV film)
1966 Boni (TV film)
1965 Der alte Feinschmecker (TV film)
Die Pfingstorgel (TV film)
1961 Cancan und Bakarole (TV film)
Doppelselbstmord (TV film)
Du holde Kunst - Szenen um Lieder von Franz Schubert (TV film)

TV seriály

2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Daddy cool (S09E16)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Das Traumschiff (TV seriál)
Der schüchterne Liebhaber/Ein Mann für Mama/Seenot und Magenbitter (E05)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Der Kommissar (TV seriál)
Ein Anteil am Leben (E69)
1971 Karl Valentins Lachparade (TV seriál)
1969 Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)

Divadelní záznam

1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)
1992 Chiemgauer Volkstheater - Liebe und Blechschaden (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Schöne Geschichten mit Mama und Papa (divadelní záznam)
1985 Der Komödienstadel - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1984 Der Komödienstadel - Der Senior (divadelní záznam)
1983 Der Komödienstadel - Heiratsfieber (divadelní záznam)
1977 Der Komödienstadel - St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
1973 Der Komödienstadel - Die drei Eisbären (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die kleine Welt (divadelní záznam)
1972 Der Komödienstadel - Josef Filser (divadelní záznam)
1971 Der Komödienstadel - Der Ehestreik (divadelní záznam)
1970 Der Komödienstadel - Alles für die Katz (divadelní záznam)
1969 Der Komödienstadel - Das Wunder des heiligen Florian (divadelní záznam)
1967 Der Komödienstadel - Krach um Jolanthe (divadelní záznam)
1966 Der Komödienstadel - Die Mieterhöhung (divadelní záznam)
1965 Der Komödienstadel - Die Stadterhebung (divadelní záznam)
1964 Der Komödienstadel - Die Entwicklungshilfe (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1963 Der Komödienstadel - Der Geisterbräu (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Schusternazi (divadelní záznam)
1962 Der Komödienstadel - Das Dienstjubiläum (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Graf Schorschi (divadelní záznam)
1961 Der Komödienstadel - Die drei Eisbären (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1976 Lustige Musikanten (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1968 Darf ich mal reinkommen? (TV pořad)
1967 Stelldichein beim Wein (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky