foto

James J. Agazzi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Tru Loved
2006 Coffee Date
1999 Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
1996 Příběh jednoho života (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
1994 Jednou za život (TV film)
Rodinné album (TV film)
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
Danielle Steel: Hvězda (TV film)
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1991 Danielle Steel: Táta (TV film)
Palomino (TV film)
Saturday's (TV film)
1990 Cena štěstí (TV film)
1986 Někde musí být poník (TV film)

TV seriály

1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1989 Měsíční svit (TV seriál)
Lunar Eclipse (S05E13)
Eine Kleine Nacht Murder (S05E12)
In 'N Outlaws (S05E11)
další epizody (10)
1988 Měsíční svit (TV seriál)
The Color of Maddie (S05E03)
Between a Yuk and a Hard Place (S05E02)
A Womb with a View (S05E01)
další epizody (10)
1987 Měsíční svit (TV seriál)
Father Knows Last (S04E07)
Cool Hand Dave: Part 2 (S04E06)
Cool Hand Dave: Part 1 (S04E05)
další epizody (14)
1986 Měsíční svit (TV seriál)
It's a Wonderful Job (S03E08)
Atomic Shakespeare (S03E07)
Big Man on Mulberry Street (S03E06)
další epizody (16)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Twas the Episode Before Christmas (S02E10)
Atlas Belched (S02E09)
Portrait of Maddie (S02E08)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace