Reklama

Reklama

Recenze (9)

nessbeal

všechny recenze uživatele

Co když globální oteplování mění naši DNA? A co když tyto změny nejsou k lepšímu? Bio-antropoložka Sloan Parkerová objevila, že by se v tom mohla uplatnit Darwinova teorie - lidská rasa v sobě ukrývá alternativní rasu velmi inteligentních sériových vrahů, jejichž cílem je zničit lidstvo, aby oni, silnější, přežili. ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální myšlenka a odvážné nápady totálně ubíjí (některé postavy i zabíjí) vražedná naivita, špatné herectví a nezáživný scénář. Rvačky jsou k smíchu, milostná zápletka k pláči a Adam Storke mluví jako po mrtvici (nejspíš nářečí Homo dominant). Poslední dvě epizody se výrazně zlepší jenom aby jste se nikdy nedozvěděli, jak to skončí. Že by spiknutí "nadlidí"? 4 hvězdy za nápad, 2 za zpracování. ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

...tentokrat my sme korist....tak nejako sa koncila uvodna znelka tohto celkom zaujimaveho serialu.Vysielali ho dost davno na Markize a vtedy som ho sledoval dost casto,skoda len ze bolo natocenych iba 1 seria("jestli se nepletu").Ale musim uznat ze napad to malo dost dobry...homo sapiens uz nieje v kurze(ale bojuje statocne):)) ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

V době, kdy se seriál u nás vysílal, to byla moje srdeční záležitost. Nebylo od té doby zrovna moc chrismatických herců v hlavní roli, mezi kterými by tak uvěřitelným způsobem fungovala chemie. Z nešťastného konce jsem se musela pár dnů vzpamatovávat - nedivím se, že fanoušci v USA založili kampaň za natočení další série nebo alespoň ještě jednoho dílu, který by děj zvrátil, ale bohužel, holt to není Bobby z Dallasu :o) ()

22matelko 

všechny recenze uživatele

Myslím že akta x na tento seriál nemala škoda krátkosti seriálu. bohužial pozeral som ho iba po anglicky s anglickymi titulkami takže môj dojem trocha zbrzdilo ze niet nikde na internete česká vercia alebo aspoň české titulky k tomuto seriálu a hlavnú myšlienku som pochopil a pointa mi neušla. Super seriál ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama