foto

Debra Beth Weinfeld

  • nar. 16.10.1972 (47 let)
    Freehold, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
2008 Nikdy to nevzdávej
2000 Otec nebo syn?
1999 Small Change

TV seriály

2021 Coyote (TV seriál)
2020 Manhunt (TV seriál)
Join or Die (S02E08)
Land of the Noonday Sun (S02E05)
Unabubba (S02E02)
2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Na obranu Madeline Scottové - 2. část (E13)
Žena v týmu SEALs (E10)
Život a smrt ve východním Clevelandu (E07)
další epizody (4)
2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Walk Like a Man (S02E09)
Proximity (S02E06)
Motherboard (S02E04)
další epizody (4)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
Maggie (S02E04)
další epizody (4)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Loupež (S03E21)
Zabít draka (S03E18)
Poslední šance (S03E16)
další epizody (4)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Jeden dobrý muž (S03E06)
Pod palbou (S03E03)
další epizody (8)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Temná hodina (S02E09)
Šílenství za pět dolarů (S02E06)
Dotyk slunce (S02E03)
další epizody (8)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
Stalo se minulé noci (S01E05)
Nábor (S01E04)
V utajení (TV seriál)
Spit On A Stranger (S05E09)
Embassy Row (S05E06)
Elevate Me Later (S05E05)
2013 Graceland (TV seriál)
Happy Endings (S01E11)
Smoke Alarm (S01E09)
Goodbye High (S01E07)
další epizody (5)
V utajení (TV seriál)
River Euphrates (S04E14)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Goal Line (S01E12)
Baggage Claim (S01E11)
Forget Me Not (S01E09)
další epizody (4)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
Picture Perfect (S02E09)
Final Curtain (S02E06)
další epizody (4)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Guts, No Glory (S01E08)
The Sense of Belonging (S01E05)
Healing Time (S01E02)
Zvíře (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky