foto

Norbert Stöß

  • nar. 3.6.1955 (64 let)
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein schrecklich reiches Paar (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2013 Last Night of Baby Gun, The
2011 Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Når du leser dette
Zpátky v tvé náruči
2003 Leonce und Lena (divadelní záznam)
Liegen lernen
Poslední taxi (TV film)
2002 Ich liebe dieses Land (TV film)
2001 Es muss Liebe sein (TV film)
2000 Muži k pronajmutí (TV film)
Natascha (TV film)
1999 Tatort - Blinde Kuriere (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Wettlauf mit dem Tod - Das Geiseldrama von Gladbeck (TV film)
1983 Fariaho
1978 Hrst naděje

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Tod unter dem Kreuz (S03E11)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Králův meč (S07E01)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky