foto

Norbert Stöß

  • nar. 3.6.1955 (65 let)
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Träume – Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Ein schrecklich reiches Paar (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
Spreewaldkrimi – Die Sturmnacht (TV film)
2013 Last Night of Baby Gun, The
2010 Når du leser dette
Zpátky v tvé náruči
2003 Liegen lernen
Poslední taxi (TV film)
2002 Ich liebe dieses Land (TV film)
2001 Es muss Liebe sein (TV film)
2000 Muži k pronajmutí (TV film)
Natascha (TV film)
1998 Wettlauf mit dem Tod - Das Geiseldrama von Gladbeck (TV film)
1983 Fariaho
1978 Hrst naděje

TV seriály

2021 My děti ze stanice Zoo (TV seriál)
Welpen (E01)
2019 Policie Hamburk (TV seriál)
Zeit ist Geld (S14E10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Strandpirat (S17E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Mann, der zwei Bier bestellte (S19E02)
2017 Alles Klara (TV seriál)
Tod unter dem Kreuz (S03E11)
2016 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Befreiungsschlag (S05E07)
2014 Policie Hamburk (TV seriál)
Cizí dít (S09E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Pate (S12E08)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Králův meč (S07E01)
2011 Místo činu (TV seriál)
Nasse Sachen (S42E19)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Bibelstunde (S05E18)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Místo činu (TV seriál)
Blinde Kuriere (S30E10)
Der Heckenschütze (S30E03)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Divadelní záznam

2003 Leonce und Lena (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky