foto

Christian Martin Schäfer

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bernegger & Juric - Die Kommissare (TV film)
Ella und Nell
2017 Cesta (studentský film)
2015 600 PS für 2 (TV film)
Solness
Train Station
2014 Lovesick
2013 Joel & Jeanne
2012 Ohle - Leben und Zubehör
Teilhard
Uncle Frederick: You Can't Choose Family
2010 Dürä..!
2009 Completition
Zickenalarm (TV film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Auf Distanz (S05E24)
2018 Alles neu für Lina (TV seriál)
2017 Inga Lindström (TV seriál)
Kuchařka lásky (E69)
2015 Mila (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dobyvatelé sedmi moří (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky