foto

Taťjana Smirnova

  • nar. 21.12.1963 (56 let)
    Čerepovec, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Dvojnaja zhizň (S09E31)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Reinkarnacija (E11)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pyl v glaza (S07E08)
Ment v zakoně (TV seriál)
Plata za strach (S08E01)
2011 Advokat (TV seriál)
Migalka (S08E20)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gaišniki (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky