foto

Marija Sitko

  • nar. 27.9.1961 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Koroleva "Margo" (TV seriál)
2016 Zavtrak v postěl (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2007 Kadětstvo 3 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Volčje logovo (S01E08)
Škola №1 (TV seriál)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace