foto

Claus Ringer

  • nar. 19.3.1943 (76 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Rivalové v lásce (TV film)
1978 Adoptionen (TV film)
Plutonium (TV film)
1975 Baby Hamilton oder Das kommt in den besten Familien vor (TV film)
1973 Bleib' wie Du bist (TV film)
Ein Abend mit O.E. Hasse (TV film)
1970 Der Bettelstudent (TV film)
1969 Tausendundeine Nacht
1968 Altaich (TV film)
Engel der Sünde
Peter und Sabine
1967 Carmen, Baby
Der falsche Prinz (TV film)
Die Mohrin (TV film)
Heißes Pflaster Köln
Susanne, die Wirtin von der Lahn
1966 Ich suche einen Mann
In Frankfurt sind die Nächte heiß
Unverbesserlichen - nichts dazugelernt, Die (TV film)
1965 Paris muß brennen! - Die Rettung der französischen Hauptstadt durch den General von Choltitz (TV film)

TV seriály

1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
Luftsprünge (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1964 Unsere große Schwester (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky