foto

Morten Egholm

  • nar. 3.4.1973 (44 let)
    Aalborg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Fortiden foran os
Ptáci nad průlivem
2015 Klaun navždy
2014 Zabijáci
2013 Žena v kleci
2012 Svatba mezi citróny
2010 Klaun
Lepší svět
2009 Špioni

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2016 Dicte (TV seriál)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
Afhængighedens pris - del 1 (S03E07)
2015 Hjørdis (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Selvrisiko - del 2 (S01E04)
2012 Pendlerkids (TV seriál)
Rita (TV seriál)
2011 Ludvík a Santa Klaus (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Mikkel og guldkortet (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace