foto

Morten Egholm

  • nar. 3.4.1973 (46 let)
    Aalborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Julemandens datter
2016 Fortiden foran os
Ptáci nad průlivem
2015 Klaun navždy
2014 Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage
Zabijáci
2013 Žena v kleci
2012 Svatba mezi citróny
2010 Klaun
Lepší svět
2009 Špioni

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Mørke minder (S02E04)
Særbehandling (S02E01)
2018 Déšť (TV seriál)
Nemluvit s cizími (S01E07)
Vyhnout se městu (S01E03)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
Rita (TV seriál)
Barndommens gade (S04E06)
Tøbrud (S04E03)
Nutid/datid (S04E01)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 23 (E23)
Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
Afhængighedens pris - del 1 (S03E07)
2015 Hjørdis (TV seriál)
2013 Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Selvrisiko - del 2 (S01E04)
Rita (TV seriál)
Teamplayer (S02E04)
Den voksne (S02E01)
2012 Pendlerkids (TV seriál)
2011 Ludvík a Santa Klaus (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Mikkel og guldkortet (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky