foto

Jurij Vnukov

  • nar. 3.2.1962 (57 let)
    Novomoskovsk, Tulská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cholodnoje serdce (TV film)
Zoologie
2015 Dabl Trabl
2014 Běrcy
2012 Atomový Ivan
2010 Ironija ljubvi
Slon
2001 Dikarka
1998 Děň polnolunija
1996 Milyj drug davno zabytych let...
1992 Traktoristy II
1989 Moj muž - inoplaněťanin
1985 Tancploščadka

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Dělo lysych (E07)
2017 Beglec (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Dve ženy (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Aděpty (E26)
Blagorazumnyj razbojnik (E25)
další epizody (5)
Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Děňgi (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Skazki mačechi (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Karina krasnaja (TV seriál)
Legalnyj doping (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Syn otca narodov (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Suďja (E04)
MUR (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Jenisej (S04E08)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Porožňak (S04E03)
2011 Igra (TV seriál)
Endšpil (S01E17)
Pat (S01E16)
Krov něvinovnych (S01E15)
další epizody (11)
Karamel (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Vysšaja mera (E02)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Naživka (S02E03)
Pautina (TV seriál)
Eta takaja igra (S05E01)
Advokat (TV seriál)
Sladkij dym (S08E05)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Vsjo, čto jesť u meňa (S03E06)
Ment v zakoně (TV seriál)
Svetlyje ključi (S03E02)
Putějcy (TV seriál)
Razbitoje serdce (S02E08)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Monstr (S04E03)
2009 Bratany (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Kino dlja vzroslych (S01E04)
Voroniny (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Led (S03E35)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Čužoj sredi svoich (E44)
Gospoža udača (E43)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Poddělka (S01E02)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Ochotniki za ikonami (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky