foto

Bertrand L'Herminier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 La Mort d'Auguste (TV film)
La boule noire (TV film)
Poslední karta (TV film)
2014 Au nom des fils (TV film)
Prêt à tout
2011 Životní šance
2010 Exmanželka za odměnu
Mateřské pudy (TV film)
2009 Královna a kardinál (TV film)
2004 Tresse d'Aminata, La (TV film)
2003 Pays des ours, Le
Une femme si parfaite (TV film)
2002 Fleurs de Maureen, Les (TV film)
Gangsteři
Grande brasserie, La (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Salut la vie (TV film)
Un homme à défendre (TV film)
1997 Comme des rois
Miracle à l'Eldorado (TV film)
Mystères de Sadjurah, Les (TV film)
Quand j'étais p'tit (TV film)
1996 Rozmary řeky
1994 Elles ne pensent qu'à ça !
1993 Věčný manžel (TV film)
1992 La Femme abandonnée (TV film)
Milencova žena (TV film)

TV seriály

2019 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Prof T (TV seriál)
2012 Inquisitio (TV seriál)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2006 David Nolande (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky