foto

Walter Bluhm

  • nar. 5.8.1907
    Berlín, Německá říše
  • zem. 2.12.1976 (69 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Der Herr der Schöpfung (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1974 Wecken Sie Madame nicht auf (TV film)
1973 Fall nicht in den Schwanensee (TV film)
1972 Erbschaft, Die
1971 Mr. Tingling stellt ein (TV film)
1970 Die Person (TV film)
Kudammgeschichten (TV film)
Unter den Dächern von St. Pauli
1969 Kaddisch nach einem Lebenden (TV film)
Kellerassel (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
Kraft des Gesetzes (TV film)
Phoebus oder Die Aalbucht ( (TV film)
Vražda ve Frankfurtu (TV film)
1967 Der Revisor (TV film)
Der eine Tag im Jahr (TV film)
Der zerbrochene Krug (TV film)
Die Mission (TV film)
John Gabriel Borkman (TV film)
Lord Arthur Saviles Verbrechen (TV film)
1966 Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
Spätsommer (TV film)
Tag in Paris, Ein (TV film)
1965 Noc v Manhattanu
1964 Don Gil von den grünen Hosen (TV film)
Ein langer Tag (TV film)
1962 Buch mit Kapiteln, Ein (TV film)
Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
1961 Liane, die Tochter des Dschungels
1960 Sabine und die hundert Männer
1959 Alt Heidelberg
Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes
1958 Der Meisterdieb (TV film)
Mylord weiß sich zu helfen (TV film)
Petersburger Nächte
1956 Du bist Musik
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Liane, das Mädchen aus dem Urwald
Studentin Helene Willfüer
1955 Alibi
Die Ratten
Dornröschen
Du darfst nicht länger schweigen
Hotel Adlon
Liebe, Tanz und 1000 Schlager
Sandmännchen, Das
1954 Herr über Leben und Tod
1949 Život v kanafasu
1948 Berliner Ballade
1946 Irgendwo in Berlin
1944 Der Mann, dem man den Namen stahl
Der grüne Salon
Seinerzeit zu meiner Zeit
1939 Oceán v plamenech
1938 Angenehme Ruhe
Der Maulkorb
Kleines Intermezzo
Pour le Mérite
1937 Der Biberpelz
1935 Glückspilze
Hermine und die sieben Aufrechten
1932 Wenn zwei sich streiten

TV seriály

1977 Pfarrer in Kreuzberg (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Die Stadt im Tal (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1973 Der rote Schal (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Theatergarderobe (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál)
Lautlose Jagd (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Die zwei Herren aus Verona (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky