foto

Marita Böhme

  • nar. 7.5.1939 (81 let)
    Drážďany, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Doktorspiele (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Sumpf (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
Une femme sur mesure (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1990 Wenn du groß bist, lieber Adam
1988 Princ a Železný Jan
1985 Ode dneška dospělý
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Zeitzünder (TV film)
1983 Der Bastard (TV film)
1981 Asta, můj andílek
Polizeiruf 110 - Auftrag per Post (TV film)
1979 Ein Mann und seine Frau (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
Schovávaná pro dva
1976 Beethoven - všední dny jednoho života
1974 Visa für Ocantros (TV film)
1973 Kleine Kommandeur, Der
Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
1971 Der Mann, der nach Oma kam
Nabídka ze Schenectady (TV film)
1970 Weil ich dich liebe
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
Gospodin Nikoy
Ihr letztes Rendezvous (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Leben zu zweit
1967 Kinder der Sonne (TV film)
Laurencia (TV film)
1966 Útěk do mlčení
1965 Der Reserveheld
Lotova žena
Poker zu dritt (TV film)
1963 Das Stacheltier - Pfui Teufelchen!
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Jednou v létě
Karbid und Sauerampfer
1962 ...und Deine Liebe auch
Kinnhaken, Der
Minna von Barnhelm
Umělcem s překážkami
Was halten Sie von Musik? (TV film)

TV seriály

2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
… Vater sein dagegen sehr (S08E27)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blonder Tiger, schwarzer Tango (E138)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)
Um jeden Preis (E113)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Dokumentární

1997 Rückkehr aus großer Entfernung - Die Filme des Egon Günther (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1998 Langer Samstag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky