foto

Otto Czarski

  • nar. 12.3.1920
  • zem. 11.8.2000 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Beine des Elefanten, Die (TV film)
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1982 Die Präsidentin (TV film)
1981 Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
1978 Der Pfingstausflug
1976 I ve smrti sami
Verdunkelung (TV film)
1970 Die Herren mit der weissen Weste
1969 Der Mann mit dem Glasauge
Zwei ahnungslose Engel (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
1967 Die blaue Hand
Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film)
1966 Lange Beine - lange Finger
1964 Das Pferd (TV film)
Die Schneekönigin (TV film)
Meine Nichte Susanne (TV film)
1963 Echo, Das (TV film)
1962 Genosse Münchhausen
1958 Die letzte Station (TV film)
1957 Aufruhr im Schlaraffenland
1956 Tischlein, deck dich

TV seriály

1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1981 Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Peter ist der Boß (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Herr Schrott verwertet sich (TV seriál)
1966 Förster Horn (TV seriál)
1965 Es geschah in Berlin (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky