foto

Tommy Andersson

  • nar. 19.11.1962
    Norrköping, Östergötlands län, Švédsko
  • zem. 15.10.2013 (50 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Maria Wern - Černý motýl
2010 Za modrým nebem
2008 Angel
2007 Se upp för dårarna
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
Wallander: Pyramiden
2006 Moreno & tystnaden
Tjocktjuven
2005 Barn av vår tid
2004 Duch jezera
Lilla Jönssonligan på kollo
2003 En utflykt till månens baksida
Norrmalmstorg (TV film)
2001 Återkomsten (TV film)
2000 Honem! Honem!
Livet är en schlager
1998 Zingo
1996 Istider

TV seriály

2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
2003 Bank für alle (TV seriál)
2002 Spung (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Annonsmannen (S02E06)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky