foto

Magnus Ehrner

  • nar. 10.7.1952 (68 let)
    Danderyd, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2005 Harryho dcery
2004 Duch jezera
1990 Kaninmannen
1988 Jungfruresan

TV seriály

2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Syrror (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)
1995 NileCity 105.6 (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky