foto

Ida Turay

  • nar. 28.9.1907
    Rákospalota, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2.6.1997 (89 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Irány Kalifornia!
1995 Muzsikál a mozi 'Filmslágerek' (TV film) - a.z.
1989 Tanmesék a szexről
1987 A Jávor - a.z.
Szeleburdi vakáció
1984 Manželství s volným dnem
Ty zatracený živote
Örökkön-örökké (TV film)
1980 A nagy ékszerész (TV film)
Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
1977 Gabi (TV film)
1975 Lili bárónő (TV film)
1973 Od vítězství k vítězství
1969 Dávné léto (TV film)
1961 Der Lügner
1953 Panika
1951 Paní Déryová
1949 Janika
1948 Poslední hradní pán
1947 Könnyű múzsa
1944 Gazdátlan asszony
Muki
És a vakok látnak
1943 Családunk szégyene
Egy szoknya, egy nadrág
Fekete leves
Pista tekintetes úr
1942 Jelmezbál
Magdolna
Négylovas hintó
1941 Gyurkovics fiúk
Havasi napsütés
Három csengő
Lelki klinika
Tessék jegyet váltani
Végre...
1940 A nőnek mindig sikerül
Férjet keresek
Garzonlakás kiadó
Hétszilvafa
Jöjjön elsején
Sedm let neštěstí
1939 Nincsenek véletlenek
1938 Magdát kicsapják
Péntek Rézi
Rozmaring
Te csak pipálj, Ladányi!
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
1937 A kölcsönkért kastély
Az én lányom nem olyan
Hotel Kikelet
Pesti mese
1936 Pod žhavou oblohou
1935 Ez a villa eladó
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Az új rokon
Ida regénye
Márciusi mese
1933 Manévry lásky
1929 Rabmadár

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
1993 Frici, a vállalkozó szellem (TV seriál)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Az öregekért (E05)
Aktatáska (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace