foto

Stjepan Peric

  • nar. 1.3.1983 (35 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ministerstvo lásky
2015 Básník, který málem zabil Hitlera
2014 Taková jsou pravidla
2013 Knězovy děti
Kratki spojevi
2012 Once Upon a Winter's Night
Zagrebačke priče vol. 2
2010 The Show Must Go On
2007 Skutečný zázrak

TV seriály

2010 Instruktor (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2007 Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Balkan Inc. (TV seriál)
Obični ljudi (TV seriál)
2005 Luda kuca (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Instruktor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace