foto

Darja Jegorova

  • nar. 23.3.1990 (29 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Školnyj strelok
2017 Rodnoje serdce
Sčastě iz oskolkov (TV film)
2012 Pozdňaja ljubov (TV film)

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
2018 Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2017 Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)
2015 Sredstvo ot razluki (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Daša (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Prizrak (E07)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Revnosť (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky