foto

Jamie Deeks

  • nar. 29.10.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Normal for Norfolk

TV seriály

2010 Peep Show (TV seriál)
Krasoduch (S07E03)
2009 Fm (TV seriál)
Return to Sender (E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2007 Nathan Caton Show, The (TV seriál)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
2000 My Hero (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Keith and Paddy Picture Show (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Keith and Paddy Picture Show (TV seriál)
2012 Lemon La Vida Loca (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 The Keith and Paddy Picture Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky